aller mad

Af Birgit Waltenburg, 20. september 2019

Bloggerprofiler styrker fagredaktion

Fagredaktionen Aller Mad, der leverer indhold om mad og opskrifter til Aller Medias blade, magasiner og digitale kanaler, får nyt redaktionelt rygstød fra to veletablerede madbloggere: Linn Grubbström og Line Holt Nielsen.

I Aller Media bliver de to bloggerprofiler en vigtig del af fagredaktionen Aller Mad, der som content hub producerer og leverer indhold om mad på tværs af mediehusets brands på både tryk, video, SoMe og andre digitale formater.

"Jeg er enormt glad for at få Linn og Line ombord på vores fagredaktion. De vil uden tvivl bidrage til vores stærke profil for Aller Mad, hvor vi med skræddersyede madplaner, fantastisk videoindhold, stor retention blandt brugere og over 4000 unikke opskrifter – og flere på vej – har skabt unikt madunivers, som har godt fat i læsere, brugere og samarbejdspartnere," siger Iben Rouw, chefredaktør på Aller Mad.

"I Aller Media har vi gennem de seneste år skabt stærke fagredaktioner, der på tværs af brands har højnet vores faglighed inden for de specifikke fagområder og gjort os langt mere attraktive for samarbejdspartnere," siger Iben Rouw og fortsætter: "Fagredaktionerne har ikke kun løftet vores redaktionelle styrke. Gennem ét kontaktpunkt giver vi annoncører og mediebureauer adgang til at opbygge, planlægge og kommunikere værdier, budskaber og kampagner effektivt på tværs af brands og vores mange formater," siger Iben Rouw og understreger vigtigheden i balancen mellem redaktionelt og kommercielt indhold, der giver værdi for både læser og annoncør:

"Det er vigtigt for os, at vi tilbyder et stærkt produkt til vores læsere, men også til annoncører og mediebureauerne. Og her giver vores content hub mediebureauerne unikke løsninger, der gnidningsfrit og flydende går på tværs af brands og medier med relevans til de rigtige målgrupper, og som derved giver læserne værdifuldt kommercielt indhold," slutter hun.

Eventbranchen

EB1 Okt19 forside1

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Nordic Event
  • Teknikken bag
  • GoodiePack
  • Mad til event
  • Få max synlighed

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her