Lille Bornholm amaliegade

Af Søren Hedman, 16. juni 2021

Det centrale København har fået nyt eventsted i Amaliegade

Siden 2016 har det nye snapsebrand, Snaps Bornholm, taget danskerne med storm. Fra deres egen fabrik i Nexø på Bornholm har de i firmanavnet Bornholm Spirits relanceret snaps og vist, at snaps i den grad kan mere end bare at være en tradition på danskernes jule- og påskeborde. Gennem events som blandt andre cocktail-smagninger skabt med snaps og en lang række andre smagsarrangementer på deres kontor i Amaliegade i København, er de blevet inspireret til at tilbyde deres lokaler som eventsted - med navnet “Lille Bornholm” og har derfor nu skabt et eventlokale i samme ånd som deres snapse: anderledes, nyskabende og med stil.

Stemningen i “Lille Bornholm” er uformel og autentisk med fritlagte murstensvægge blandet med et råt og minimalistisk, nordisk design. Og med både bar, skærme og plads til alskens intime arrangementer.

“Vi kan ikke love, at Kongehuset kigger forbi, men vores nyindrettede eventsted ligger faktisk som nabo til fantastiske Amalienborg. Vores mål med Lille Bornholm er at tilbyde eksklusive arrangementer ift. kundens behov;  Lige fra  private begivenheder til produktpræsentationer og meget mere i de lækre lokaler. Det kan være receptioner, netværksmøder, snapse-smagninger, private dinning eller diverse temafester. Vi har skabt plads til op til 40 spisende gæster og 50 stående med  fire fladskærme og diverse indhold, der opfordrer til leg. To toiletter, køkken og en bar.  Vi samarbejder med nogle af Københavns bedste kokke og bartendere, så udover vores egne arrangementer er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad Lille Bornholm nu kan tilbyde af muligheder,” fortæller eventkoordinator Helena Linding.  

I Lille Bornholm tilbyder de naturligvis også deres egne tastings inden for både firmaets produktion af  økologisk, bornholmsk snaps, økologisk bornholmsk vodka mv. “Lille Bornholm” kan naturligvis også tilbyde at holde et event i kundens egne lokaler med alle de goder sager fra Bornholm Spirits. 

Lille Bornholm er netop åbnet. 

Du kan læse meget mere lige HER

Eventbranchen

EB2 21 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hotel Koldingfjord
  • GoodiePack
  • More Than Event
  • Relevante møder
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her