Andre Minier Standesign

Foto: Standesign

Af Birgit Waltenburg, 8. december 2020

Direktør skimter lys forude

Hos Standesign i Nyborg har man siden marts sagt farvel til 14 af 21 medarbejdere og i skrivende stund tegner året til at ende med en omsætning, der ligger mindst 80 pct. under det budgetterede. Som for landets andre messeleverandører har coronaen betydet et brat farvel til den primære indtægtskilde, og mens man på de udvendige linjer ser sig om efter alternative indtjeningsmuligheder, er der indadtil skåret helt ind til benet.

–  Fra sommerferien og frem til nu har vi arbejdet med at reducere omkostningerne yderligere, og lige nu kigger vi også på, om vi har mulighed for at leje noget af lageret ud, fortæller adm. direktør André Minier.

Nødt til at være omstillingsparate

–  Vi er nødt til at være omstillingsparate i vores tankegang, lyder det fra André Minier, der glæder sig over, at et samarbejde med en større tysk virksomhed har kastet et lysere skær over fremtiden for virksomheden.

–  De har 20 års erfaring med digitale events, så det betyder, at vi nu kan tilbyde enhver form for digital event til virksomheder, hvad end vi taler messer, salgskonferencer eller digitale showrooms – kort sagt alt det, man i dag er nødt til at gøre online, forklarer han, men det betyder ikke, at virksomhedens udfordringer er fortid.

–  Der kommer i hvert fald til at gå seks måneder, før vi kan se afkastet af det her partnerskab, vurderer direktøren.

Tre år til normalitet

Skal André Minier forsøge at spå om den fremtid, der lige nu synes ualmindeligt usikker, venter normaliteten ikke lige rundt om hjørnet.

–  Jeg tror, at vi fra maj så småt begynder at se en stille og rolig tilbagekomst, og i et land som Danmark kommer vi nok relativt hurtigt til at få genetableret de få men vigtige messer, der betyder så meget for især de små og mellemstore virksomheder. Men de helt store internationale messer ser vi nok først om en tre-fire år, lyder vurderingen fra direktøren, der trods alt formår at holde blikket rettet mod nogle få, men markante lyspunkter.

–  Lige nu holder vi meget øje med de asiatiske markeder, og i lande som Kina, Vietnam, Taiwan og Korea er man ret langt fremme med afviklingen af messer under styrede forhold, der tager hensyn til virus, påpeger André Minier, der også har et klart pejlemærke for de europæiske markeder.

 

kilde: wood-supply.dk

Eventbranchen

Forside www EB2 19

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Influenter
  • Bæredygtighed
  • Rungstedgaard
  • Foredrag
  • Event Expo

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her