Fairkey+conferize

Af Birgit Waltenburg, 3. september 2021

fairkey & Conferize indgår strategisk og internationalt salgs partnerskab

fairkey og Conferize har indgået et strategisk samarbejde om fælles internationalt salg og promovering af deres løsninger til konference, event og messeplanlæggere.

Såvel fairkey som Conferize er på en ambitiøs international rejse og sammen skabes en fornyet konsistent værdikæde fra arrangementsplanlægning til opfølgning af kundeemner.

”Med et stigende aktivitetsniveau og tilbagevenden til en ny virkelighed efter nedlukningen, arrangeres der atter messer, konferencer og events, og behovet for digitale løsninger er øget ” siger Martin Morsing Larsen, adm. direktør, Conferize.

I et globalt marked med mere end 3 mio. årlige konferencer, +500.000 messer samt +40 mio. deltagende virksomheder samt +200 mio. gæster/besøgende, kan fairkey og Conferize tilbyde en end-to-end løsning for såvel virksomheder som arrangører.

Mødeplanlæggere og udstillere oplever et stigende behov for at understøtte deres arrangementer med digitale planlægnings, invitations- og opfølgningsløsninger, som hjælper til at opnå et optimalt udbytte af deres investering i arrangementer.

Conferize, der er noteret på Nasdaq Copenhagen FN, leverer den komplette digitale arrangementsplatform, der understøtter den gode mødeoplevelse for planlæggere og deltagere.

Fairkey, et dansk ledende tech selskab, leverer et komplet lead capture system til at effektivisere salgsarbejdet på messer og konferencer, ved direkte at kunne sende salgsmaterialer, booke møder, connecte på LinkedIn mm.

Samarbejdet mellem fairkey og Conferize fokuserer i første omgang på et salgssamarbejde og integration af de to tjenester, så virksomheder, mødeplanlæggere og udstillere til at få den fulde digitale understøttelse

Eventbranchen

EB2 21 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hotel Koldingfjord
  • GoodiePack
  • More Than Event
  • Relevante møder
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her