Bar Palsgaard

Af Søren Hedman, 7. april 2021

Festival format – en ny måde at lave events på

Eventproducenten Michael Palsgaard, som har til huse i både København og Aarhus, og som udover eventstrategi, design og produktion også byder ind med en omfattende rental-afdeling, har i tiden med nedlukning tilpasset både eventkoncepter og rental, så firmaet kan levere formater, der er tilpasset den måde, folk fremover skal føres sammen på ved diverse events.

 

Læs Eventbranchen Marts/April 2021 her

 

“Vi må erkende, at verden ikke bliver som før og blot at tilføre en meter eller to mellem deltagere ved et event, bidrager jo ikke til lysten til at deltage i et event. Vi skal alle derfor være klar til at “omfavne dansen med covid”, hvorfor de kommende års events kræver accept af fakta samt investering i eventlogistik. For jo - events kommer fremover til at kræve mere plads mellem deltagerne. Her er det at være udendørs en af de bedste måder at undgå spredning af covid på, hvorfor det at lave et event halvt inde og halvt ude er nærliggende. Det har inspireret os til at introducere et skalerbart festivalformat, der er klar, så snart Danmark åbner igen, for jeg tror på, at det nye sort efter corona bliver at gå til firmafester, lanceringer og events med både høje sko, Converse og en trøje, så man som gæst kan bevæge sig både inde og ude,” siger direktør Michael Palsgaard.

 

Michael Palsgaard

”Festival formatet er udtryk for de fysiske rammer, man skaber sit event i under hensyntagen til, at vi efter corona med sikkerhed vil feste, men stadig med en afstand og ønske om stor sikkerhed for gæsterne. Formatet kan derfor skaleres til både slutbrugere, hoteller eller andre bureauer, og det uanset om det er en kickoff, en konference, Awardshow eller en firmafest,” siger han. 

Palsgaard bruger ved formatet alle strenge fra sin rental virksomhed og deler ligeledes konceptet med stærke kolleger i branchen, så der kan leveres et komplet og troværdigt koncept med alt fra eksempelvis Airstreams eller Horsebox barer til lækre canvas telte, små scener og kreative bud på, hvordan et venue kan udnytte den plads, der måtte være, bedst muligt - alt sammen i en skaleret version af en rigtig festival. Formatet kan leveres fra dekokoncept til en detaljeret oplevelse. 

 

Læs Eventbranchen Marts/April 2021 her

 

”Vi har i firmaet naturligvis ikke altid alting selv, men med et stort netværk, et skalerbart format og styrkerne i samarbejdsnetværk gør, at vi nu kan lancere et så gennemført, skalerbart format. Og vi glæder os hele vejen rundt til at rulle det ud efter coronaen. Det handler jo helt kort om, at både vi og alle andre i denne branche skal sikre, at vi udfordrer vores normale tankegang. Med nye tiltag og formater, der sikrer vores kunder, at de får events med mere plads og mere luft, hvor gæsterne føler sig sikre, når samfundet inden for en overskuelig fremtid igen åbner op,” siger han. 

Man kan læse mere om Michael Palsgaard A/S og firmaets nye formater på https://michaelpalsgaard.dk/

 

Artiklen er fra Eventbranchen Marts/April 2021

Eventbranchen

EB 1a 21

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Visuelle oplevelser
  • Hybridmøder
  • Streaming
  • Eventteknologi
  • Nyt eventformat
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her