Clarion TV Studie

Af Birgit Waltenburg, 25. november 2020

Lufthavnshotel med eget TV-studie

I en verden af zoom-møder, hybrid-møder og begrænsninger for fysiske møder, er der brug for alternativer, som sikrer at virksomheder stadig kan kommunikere effektivt og professionelt. Derfor åbner Clarion Hotel Copenhagen Airport nu et tv-studie på hotellet i samarbejde med Creative Technology.

De fleste har nok fået testet tålmodigheden ved knitrende, uskarpe online-møder siden corona-pandemiens fremspring. Men sådan behøver det ikke være, for med det rigtige set-up kan man afholde alt fra møder til store konferencer gnidningsfrit online eller som hybrid med deltagere både fysisk og online. På Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder man derfor nu, at virksomheder kan booke et all-inclusive tv-studie med professionelle teknikere og kamerafolk, som sørger for at alt spiller.

“Vi vil selvfølgelig helst byde møde- og konferencegæster velkommen fysisk på hotellet. Men vi ser også et behov for andre løsninger i disse dage. Både fra dem, som gerne vil begrænse de fysiske møder, og fra dem som simpelthen ikke har mulighed for at afholde deres internationale events pga. lukkede grænser. Det behov vil vi gerne opfylde, og med Creative Technology’s professionelle udstyr og kompetencer er det blevet muligt,” siger Martin Glensted, Director of Sales hos Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Talk-show, produktlancering eller foredrag?

Mulighederne med det nye tv-studie på hotellet er mange, for studiet tilpasses hvert enkelt arrangement. Ønsker man eksempelvis at have et publikum, kan hotellet under de nuværende restriktioner huse 125 siddende tilskuere, som selvfølgelig også kan få fuld forplejning. Præcis som man ville forvente af en ikke-hybrid konference.

Med løsningen fra Creative Technology, kan virksomheden, der afholder et event, selv bestemme, om det skal live-streames via virksomhedens hjemmeside, sociale medie-kanaler, en betalingsside eller on-demand.

“Det her er Rolls Royce-udgaven af online- og hybridmøder for virksomheder, som ønsker at fremstå ultraprofessionelle. Det er f.eks. ideelt i forbindelse med produktlanceringer, foredrag og globale konferencer, fordi man kan se med i exceptionel god kvalitet, uanset hvor man befinder sig,” siger Martin Glensted.

Eventbranchen

Forside www EB2 19

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Influenter
  • Bæredygtighed
  • Rungstedgaard
  • Foredrag
  • Event Expo

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her