Comfort Hotel Copenhagen Airport

Af Birgit Waltenburg, 7. juni 2021

Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter er netop åbnet i København

Nordic Choice Hotels har hævet barren for internationale konferencecentre med åbningen af Comfort Hotel Copenhagen Airport ved siden af kædens eksisterende Clarion Hotel. Det giver nemlig hele 66.000 m2 at boltre sig på, fordelt på knap 1000 hotelværelser, en kæmpe konferencesal og 33 mødelokaler kun fire minutters gang fra lufthavnen.

– Det kan godt være, at Comfort Hotel Copenhagen Airport er et budgethotel, men det er alt andet end standard. Hos os kan gæsterne tage et spil bordtennis i lobbyområdet, arbejde ved de store fællesborde foran vores barception eller nyde udsigten over Øresund og lufthavnen fra skybaren på 10. sal. Det er med andre ord ikke kun et sted, man kan overnatte, men også et sted man kan opleve, siger Jesper Olesen, der er direktør for både Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport. 

Også i Københavns Lufthavn er man glade for åbningen af både hotellet og konferencefaciliteterne: 

– Med det nye hotel og konferencecenter bliver Danmark og Københavns Lufthavn endnu mere attraktiv som destination – ikke mindst for den møde og konference-industri, der som luftfarten nu skal genstartes efter den globale pandemi, konstaterer kommerciel direktør i Københavns Lufthavn Peter Krogsgaard.

Et mødested for hele verden
Hangaren, som hotellets nye konferencecenter hedder, bliver med sine 3900 m2 Nordeuropas største konferencecenter i direkte forlængelse af en lufthavn. Samlet set råder norske Nordic Choice Hotels nu over 66.000 m2 og knap 1000 værelser i lufthavnen fordelt på Hangaren, Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

– Dette bliver Nordens nye, store hub. For alle os nordmænd, svenskere og finner som elsker København, kan det ikke blive bedre eller nemmere. Vi kan sætte os på et fly, lande i lufthavnen, hente bagagen og være på hotellet efter fire minutter. Og med kun 13 minutters metrotur er vi midt i fantastiske København. Er der noget, pandemien har vist mig, så er det, hvor meget jeg savner akkurat København. Byen har alt, hvad vi drømmer om nu: unik stemning, fantastiske restauranter, stort kulturtilbud, og ikke mindst danskerne, som jo skaber den gode atmosfære. Som prikken over i’et ligger hotellet tæt ved Amager Strand, Nordens svar på Gran Canaria. Hvad mere kan man ønske sig?, siger Petter Stordalen, grundlægger af Nordic Choice Hotels.

Selvom rejseaktiviteten er lav nu, så glæder hoteldirektør Jesper Olesen sig også over at kunne tage det nye hotel og ikke mindst konferencefaciliteterne i brug: 

– Vi kommer til at kunne tilbyde noget, som ingen andre kan, netop på grund af vores unikke placering og vores store, samlede kapacitet. Der kommer naturligvis til at gå en rum tid, før vi ser internationale konferencer på samme måde som før pandemien, men i mellemtiden kan vi glæde os over, at de danske virksomheder allerede viser interesse for efteråret. Og med 3900 m2, bliver det let at afholde sikre events med god afstand.

Eventbranchen

EB2 21 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hotel Koldingfjord
  • GoodiePack
  • More Than Event
  • Relevante møder
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her