Christian Sunn

Af Søren Hedman, 1. september 2021

Ny direktør for Cirkusbygningen i København

Moment Group, der står bag Wallmans og Cirkusbygningen i det centrale København, kan i dag løfte sløret for, at de har ansat en ny CEO for Cirkusbygningen i den danske hovedstad. Valget er faldet på den 49-årige Christian Sunn, der kommer med mere end 20 års erfaring inden for rejsebranchen, hospitality og fra andre dele af oplevelses-industrien; en erfaring der nu skal bruges til at udvikle Cirkusbygningen og gøre den central for oplevelser i København.

"Det er med stor glæde og ydmyghed, jeg d. 16. august tiltræder som CEO hos Moment Group for den ikoniske Cirkusbygningen i København. Moment Group er en ledende aktør indenfor oplevelsesindustrien i Skandinavien, og jeg ser meget frem til videreudvikle scenen for oplevelser i København sammen med aktører som eksempelvis Wonderful Copenhagen, VisitDenmark m.fl.," siger Christian Sunn, der tiltræder kun få dage før Wallmans atter slår bygningens døre op til deres store, internationale dinnerparty d. 27. august. 

"Christian Sunn kommer med en bred erfaring inden for oplevelsesindustrien, hvorfor hans hovedfokus bliver at videreudvikle Cirkusbygningen som centrum for Wallmans, underholdning og events i de historiske omgivelser. Christian Sunn kommer med både et stort drive og kvalifikationer. Han har en fantastisk energi, er ambitiøs, passioneret, og så elsker han udfordringer: Hans motto er "Bring it on", så han passer perfekt ind hos Moment Group," siger Niclas Möller, Business Area Manager hos Immersive Venues i Moment Group.

Christian Sunn kommer med erfaring fra ledende stillinger i blandt andet rejsebranchen, hvor han har arbejdet for firmaer som Kilroy, TravelpoolEurope, American Express og FCM Travel Solutions m.fl. Senest har han med en partner drevet firmaet Ultima Event.

 

I næste nummer af Eventbranchen, som udkommer 4. oktober kan du læse et større interview med Christian Sunn.

Eventbranchen

EB2 21 forside NET

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Hotel Koldingfjord
  • GoodiePack
  • More Than Event
  • Relevante møder
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her