Bar Palsgaard

Af Søren Hedman, 16. oktober 2020

Nye eventformater tilpasset coronatiden

Den danske eventbranche er som mange andre udfordret af corona-krisen. Det har fået et af landets store eventproducenter med egen rental til at lancere en række nye eventformater, så man ikke bare tilbyder det, man plejer – bare med en meters mellemrum mellem gæsterne, mundbind og håndsprit.

”Det er for ideløst at lave events, som man plejer i denne tid. Vi har derfor udfordret os selv og udviklet vores almindelige eventformater, lige fra middage, heldags-arrangementer, awardshows og kundepræsentationer, så de kan bruges i denne coronatid,” siger Michael Palsgaard, som er eventproducent.

Firmaet introducerer derfor nu nye formater, blandt andre ”Fredagsbar Grande”, ”Spitzenklasse Festivalle” og ”Award Dinner And Lounge”, der alle kan afvikles under hensyntagen til Covid-19.

 

Michael PalsgaardMichael Palsgaard

 ”Det giver i denne nye virkelighed ikke mening at lave events, som eventbranchen altid har gjort det. Logistikken er den samme, men udførelsen og måden, folk skal omgås, skal ændres i koncepterne. På få timer kan vi eksempelvis etablere en ”Fredagsbar Grande”, der kan skaleres efter behov – på en lidt anderledes facon end en normal ”fredagsbar”, siger Michael Palsgaard.

”Hvis alle gør som før, bare med afstand mellem deltagerne, bliver ethvert event meget begrænset og kedeligt. Derfor har vi udviklet en lang række formater, alle i branchen skal være velkomne til at lade sig inspirere af,” siger Michael Palsgaard.

Udover at udvikle sine eventformater præsenterer Michael Palsgaard A/S også ”Best Brands United”. Michael Palsgaard vil i 2021 samle de bedste eventbrands i et uformelt samarbejde.

”Alle i eventbranchen må jo tænke nyt og lade os inspirere af hinanden. Vi er mange, gode eventmagere i Danmark, der kan vores håndværk, men hvis vi ikke sadler en smule om nu, vil en del af os nok ikke være her om et år. Derfor vil vi samle de bedste i branchen, så vi kan inspirere hinanden mere i denne situation”, siger Michael Palsgaard.

 

Eventbranchen

Forside www EB2 19

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Influenter
  • Bæredygtighed
  • Rungstedgaard
  • Foredrag
  • Event Expo

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her