Huone Teater

Foto: Theatre Room, HUONE Kastrup

Af Birgit Waltenburg, 9. september 2019

Nyt møde- og eventsted har slået dørene op

27. august åbnede HUONE Kastrup officielt sit 3.800 kvadratmeter store møde- og eventsted, som efter mere end et års ombygning står klart til at byde danske og udenlandske mødegæster velkommen. HUONE Kastrups mødefaciliteter er indrettet i de tidligere SAS-lokaler tæt på lufthavnen og Amagerstrand. De rå betonlokaler er nu forvandlet til 20 full-service mødelokaler designet med det formål at give plads og rum til kreativitet. Alle 20 mødelokaler har hvert deres eget design og tema. 

HUONE er det finske ord for lokale og HUONE International danner årligt ramme om tusindvis af møder, konferencer og events i deres tre full-service mødesteder beliggende i Helsinki, Finland og Singapore. HUONE Kastrup er virksomhedens fjerde mødested.

Evon Blomstedt grundlægger og CEO for HUONE, udtaler: "Vi glæder os meget til at byde danske og internationale gæster velkommen hos HUONE Kastrup. Hos HUONE bestræber vi os altid på at overgå vores kunders forventninger, og vi glæder os rigtig meget til at introducere vores koncept på det københavnske møde- og eventmarked, som vi ved er et marked med meget kompetente og professionelle møde- og eventplanlæggere og med rigtig mange fantastiske mødesteder, siger Evon Blomstedt.

HUONE’s danske CEO Louise Adolph supplerer: "Jeg og alle vores medarbejdere har glædet os meget til at skulle fejre åbningen af HUONE Kastrup sammen med vores kunder. Det var en særlig dag for os alle, hvor vi kunne vise vores kunder, hvordan man fx kan afholde et stort event hos os, og hvordan man kan anvende vores 20 helt forskellige mødelokaler."

Eventbranchen

EB1 Okt19 forside1

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Nordic Event
  • Teknikken bag
  • GoodiePack
  • Mad til event
  • Få max synlighed

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her