rodkjaer event design velux

Billedet er fra Velux 75-års jubilæumsfest. Foto: Rodkjær Event

Af Birgit Waltenburg, 5. september 2019

Rodkjær Event - nu en del af First Chair Group

Rodkjær Event A/S, der i april blev kåret til årets eventbureau i Danmark, er blevet en del af First Chair Group, der samler en række af Danmarks førende konsulent- og kommunikationsvirksomheder.

”Jeg stiftede første gang bekendtskab med First Chair Group for et par år siden, da jeg hørte CEO Jens F. Kofoed fortælle om ambitionerne og tankerne ved et arrangement i København. Da muligheden for at blive en del af den udvikling samt få både stordriftsfordele og synergier med i pakken, så var det helt oplagt at gå med”, siger stifter og adm. direktør i Rodkjær Event A/S, Mikael Rodkjær. Han har drevet eventfirmaet i mere end 20 år, og han vil fortsat være at finde i spidsen for Rodkjær Event i den nye konstellation.

”Det, der passer så godt til os, er, at First Chair Group består af stærke virksomheder, der individuelt er blandt de førende i deres respektive brancher, og som hver for sig har gode kunder, gode relationer og er velfungerende. Sammen kan vi høste fordele af stordrift på en række områder, og så er det klart, at kunderne kan få et bredere og stærkere tilbud, hvis de ønsker det”, fastslår Mikael Rodkjær.

CEO i First Chair Group, Jens F. Kofoed, er godt tilfreds med, at gruppen nu også omfatter et eventbureau: ”Rodkjær Event A/S er et af de ældste og mest velrenommerede i sin branche, og det passer helt perfekt til den profil, vi ønsker at have i First Chair. Familien består i forvejen af meget stærke spillere i de brancher, vi er engageret i. Samtidig er planlægning og gennemførelse af professionelle events et område, der tegner til at blive både større og mere krævende på tværs af erhvervsliv og organisationer. Det kan vi nu også byde ind på”, påpeger Jens F. Kofoed.

Ved at slutte sig til First Chair Group kommer Rodkjær Event i familie med en stærk konstellation af konsulent- og kommunikationsvirksomheder. Det drejer sig om reklamebureauet Envision, Harbinger Public Relations, digitalbureauet GORM, managementkonsulenterne i A2 og rekrutteringsvirksomheden Unique Human Capital. Samlet har First Chair Group små 220 medarbejdere, der omsætter for henved 250 mio. kroner.

Eventbranchen

Forside www EB2 19

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Influenter
  • Bæredygtighed
  • Rungstedgaard
  • Foredrag
  • Event Expo

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her