Bargroup Odense

Folkene bag det nye spillested har selv haft arbejdshandskerne på i forbindelse med klargøringen af stedet. Fra venstre er det Gregers Smith, Per Hallundbæk, Stig Berthelsen og Bjørn Hentze. Foto: Siw Poulsen

Af Birgit Waltenburg, 4. februar 2021

Satser stort midt i coronakrise: Bargroup åbner nyt i tidligere Gasa-bygning

Midt i en tvunget lukning af alle Bargroups caféer og natklubber i Odense vælger folkene bag nu at tage et stort sats og kaste sig ud i åbningen af et helt nyt spillested - eller venue, som de selv kalder det - i den gamle Gasa-bygning.

"Vi tror på Odense og står parate til at invitere byen indenfor, når det igen er forsvarligt at gøre alt det, der er sjovt. 2020 har uden tvivl handlet om overlevelse i vores branche, men det benspænd coronakrisen har været, har givet os nye muligheder. Vi er blevet nødt til at tænke større og i nye samarbejder for at komme godt ud af krisen. Og byen har brug for noget at se frem til," siger Bjørn Hentze, der peger på, at Bargroup igennem længere tid har haft et godt øje til bygningen, som er ejet af Olav de Linde.

Selve lokalet er på mellem 1300 og 1400 kvadratmeter, men inkluderer også et overdækket areal på 800 kvadratmeter. Det har tidligere fungeret som auktionshus og der er hverken strøm eller vand, så det kræver en større investering at få omdannet til bar, grill og et samlingsted, hvor folk kan mødes.

Erfarne folk som partnere

Det nye kulturelle samlingssted er etableret som et partnerskab mellem Bargroup og de to lokale restauratører Per Hallundbæk og Stig Berthelsen.

Stig Berthelsen kommer til at stå for den daglige drift. For mange er han kendt som manden bag Bar Snik Snak, The Gym og Nunchi i Odense midtby - for andre som tidligere medejer af Café og Restaurant Kongens Have i Odense Teater.

Per Hallundbæk kommer til at stå i spidsen for køkkenet. Han var igennem en årrække ansat som køkkenchef på Falsled Kro og forsøgte derefter at genrejse Franck A.

"Et så stort projekt kræver et stærkt hold. Det er så fedt, at Per og Stig vil med på denne rejse, og vi glæder os til, at vi kan åbne. Nu må foråret bare gerne bringe bedre nyheder, så vi snart kan melde en åbningsdato ud," siger Bjørn Hentze.

 

kilde: fyens.dk

Eventbranchen

EB 1a 21

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Visuelle oplevelser
  • Hybridmøder
  • Streaming
  • Eventteknologi
  • Nyt eventformat
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her