Jesper Hartley Lise Miland ALIVE

Lise Sparre Milandt og Jesper Hartley

Af Birgit Waltenburg, 8. januar 2020

Stærkt team hos ALIVE

ALIVE er Aller Medias tidligere eventafdeling, Aller Live, der nu er skilt ud i det separate datterselskab ALIVE A/S. Selvom ALIVE er en ny spiller i branchen, er det en etableret enhed med 10 fastansatte medarbejdere med bred kompetenceflade og erfaring.

Ifølge Jesper Hartley vil oprettelsen af ALIVE A/S skabe nye standarder i branchen med fokus på store, eksterne special events, corporate events og marketing events for Aller Medias brands og eksterne kunder:

- Det særlige ved ALIVE er, at vi har en helt unik position i markedet, som ikke ellers findes. Vi er ”Powered by Aller”, der først og fremmest giver en kæmpe økonomisk sikkerhed for nye kunder og leverandører. Vi sidder herudover omgivet af specialister fra økonomi-, jura-, HR- og kommunikationsafdelingerne i Aller Media, der giver os et stærkt organisatorisk fundament til gavn for vores nuværende og kommende samarbejdspartnere, siger Jesper Hartley, og uddyber:

- Vi kan derfor fokusere på at gentænke rollen som producent af events med fokus på innovative løsninger. Det kan vi gøre i partnerskaber med andre aktører eller ved at aktivere vores bagland. Det betyder, at vi er sat i verden med en række unikke værktøjer, hvor vi kan tilbyde en samlet og målbar løsning til vores kunder. Det er styrken ved at have en stor nordisk mediekoncern i ryggen, slutter han.

Jesper har arbejdet med event og underholdning siden 1986. Han har dermed mere end 30 års erfaring fra medie- Underholdnings- og eventbranchen, hvor han bl.a. har været direktør i Aller Live, partner i WELCOME Meetings & Events, production manager i PDH Music og ejer af Hartley Company.

 

Læs også: Vækst gennem investering i nyt eventbureau

 

Lise Sparre Milandt kommer fra en stilling som Director of Congress, Conference and Rooms Sales hos BC Hospitality Group, hvor hun har været siden 2012.

I ALIVE A/S bliver Lise Sparre Milandt ansvarlig for etableringen af salgsorganisationen og skal bidrage til, at virksomheden positionerer sig endnu stærkere på den danske, nordiske og internationale eventscene.

Lise har arbejdet indgående med event og salg siden 2002, hvor hun bl.a. har været Senior Project Manger i Wonderful Copenhagen, Director of Congress and Events Sales i Bella Center Copenhagen og Forum Copenhagen og sidst Director of Congress, Conference and Rooms Sales hos BC Hospitality Group:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et meget professionelt og engageret team i ALIVE, hvor jeg skal være med til at skabe unikke kundesamarbejder på den danske, nordiske og internationale eventscene. Det bliver fantastisk at bidrage og komme med på den spændende rejse, ALIVE allerede har påbegyndt, siger Lise Sparre Milandt.

Eventbranchen

Forside www EB2 19

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Influenter
  • Bæredygtighed
  • Rungstedgaard
  • Foredrag
  • Event Expo

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her