Huone+livehouse

Af Birgit Waltenburg, 12. januar 2021

Unikt partnerskab sammen om nybygget streamingstudie

Livehouse Europe og HUONE Copenhagen er gået sammen i et unikt partnerskab om opførelsen af et streamingstudie, hvor gæster i kreative og inspirerende rammer kan streame deres events, møder og konferencer virtuelt til online deltagere.

I en tid, hvor virksomheder i stor stil udskifter de fysiske møder, events og konferencer med de mere virtuelle og hybride af slagsen, slår Livehouse Europe og HUONE Copenhagen nu dørene op til et nybygget streamingstudie, hvor gæster vil have muligheden for at streame arrangementer virtuelt til deres deltagerne. Studiet står permanent opført i HUONE Copenhagens kreative og inspirerende lokaler tæt ved Københavns Lufthavn, indeholder det nyeste streamingudstyr, og kan med Livehouse Europes state-of-the-art teknologi let skaleres i forhold til kunders tekniske behov og antal deltagere.

Omkring partnerskabet udtaler Louise Adolph, CEO HUONE Copenhagen: ”Vi har i længere tid ledt efter en partner, der kunne opgradere vores kreative konferencecenter på den tekniske side til den tid, som vi står i, hvor hybrid- og online møder bliver brugt som aldrig før. I Livehouse Europe har vi fundet den helt rigtige partner, der har samme høje krav til kvalitet og service, som HUONE er kendt for at levere. For mange af vores kunder kan streaming- og hybridmøder måske være lidt kompliceret at kaste sig ud i, selvom lysten og behovet er der. Men med studiet fra Livehouse Europe stående hos HUONE Copenhagen, vil vores kunder blive guidet og fulgt igennem hele den tekniske proces, og samarbejdet med Livehouse Europe er derfor et naturligt skridt at tage, når vi skal følge med markedet i disse tider.”

Også hos Livehouse Europe ser man fantastiske muligheder og synergier igennem samarbejdet, hvor Christina Pultz, Eventmanager hos Livehouse Europe, udtaler: ”Igennem samarbejdet med HUONE Copenhagen har vi fundet en samarbejdspartner, der ligesom os selv, tænker ud af boksen og sætter en ære i at levere skræddersyede og kreative løsninger til kunderne. Ved at slå pjalterne sammen, kombinerer vi den nyeste teknik indenfor streaming, hybridmøder og studieløsninger med kreativitet, service og god forplejning. Og netop denne kombination er vi sikre på vil hjælpe med at tage vores kunders arrangementer til nye højder.”

Eventbranchen

Forside www EB2 19

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Influenter
  • Bæredygtighed
  • Rungstedgaard
  • Foredrag
  • Event Expo

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her