Billede af vinderoverraekkelse beskaret 1024x542

Af Birgit Waltenburg, 14. April 2021

Vinderen af Danmarks bedste konferencecenter er......

Bautahøj Kursuscenter og Hotel ved Jægerspris er for anden gang på bare tre år kåret som Årets Konferencecenter af branchesammenslutningen Danske Konferencecentre. Dermed er den prestigefyldte pris tilbage hos Bautahøj, der senest vandt i 2019.

Prisen tildeles på baggrund af evalueringer fra de tusindvis af gæster, der hvert år deltager i møder, kurser og konferencer hos de ca. 100 partnere i branchesammenslutningen Danske Konferencecentre.   

Beliggenhed og bæredygtighed

Derfor var direktør Jakob Buus med egne ord ”pavestolt”, da Bautahøj sidst modtog prisen i 2019. Stoltheden er ikke mindre i 2021:

“Prisen betyder mere end jeg lige kan sætte ord på især i en svær tid som nu, hvor vi længe har skullet grave dybt for at holde humøret oppe. Det er en kæmpe opmuntring og enerigiindsprøjtning til mit team på Bautahøj. Vi var meget overrasket, da vi vandt prisen i 2019, og det gav os et kæmpe selvtillidsboost. Det helt specielle ved prisen er netop, at den er baseret på mødegæsternes evalueringer. Vi er meget ydmyge og taknemmelige for titlen, de andre nominerede til prisen er virkelig dygtige”, siger Jakob Buus.  

I de evalueringer, der ligger til grund for kåringen, fremhæver gæsterne blandt andet Bautahøjs smukke beliggenhed i det nordsjællandske fjordland, masser af plads og lys, service i topklasse, den gode forplejning og de bæredygtige initiativer med specifik fokus på 5 af FN’s 17 Verdensmål.  

“Vi er rigtigt glade for, at gæsterne har kvitteret for vores flereårige indsats med verdensmålene. Siden 2019 har vi arbejdet målrettet med grøn omstilling og brugt en stor portion tid og ressourcer på det. Titlen kick-starter vores bæredygtige arbejde igen, efter det har ligget på standby under corona-nedlukningen. Vi er mere end klar til at byde vores gæster velkommen igen i vores grønne omgivelser med masser af plads, afstand og frisk luft”, fortæller Jakob. 

Direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid ønsker Bautahøj tillykke med endnu en titel som Årets Konferencecenter.  

”Det er virkelig velfortjent. Hvis man besøger Bautahøj, vil man hurtigt forstå hvorfor,” tilføjer hun

Eventbranchen

EB 1a 21

Nyt nummer ude nu!

Læs bl.a. om:

  • Visuelle oplevelser
  • Hybridmøder
  • Streaming
  • Eventteknologi
  • Nyt eventformat
  • Forlæng dit event

Læs alt lige her

Nyhedsbrev

Få alle de nyeste trends og følg med i udviklingen inden for eventbranchen.

Tilmeld dig allerede i dag her

Nyt Magasin

Vil du læse spændende historier fra eventbranchen, så glæd dig til at læse vores nye digitale magasin, Eventbranchen.

Det eneste, du skal gøre for at modtage magasinet, er at tilmelde dig vores nyhedsmail.

Det gør du lige her

Alt om Livelyd

Har du brug for mere viden om lydteknik på events og koncerter?

Så er Alt om Livelyd til dig!

Bestil bogen her

Succes med video

Vil du vide mere om at optage video med et digitalkamera?

Så finder du en masse gode tips & tricks i bogen 'Succes med video'.

Bestil bogen her